Magazin

A Matricadiszkont magazinja

opál- savmart ablaküveg fólia

Védd az autódat a karcoktól mindenhol – így működik az autókilincs védőfólia

Egy új autó igazán felemelő látvány, de ha nem vigyázunk rá, sajnos nagyon hamar lehet ütött-kopott akkor is, ha nem ütközünk vele és nem húzzuk meg sehol. A mindennapi használat miatt ugyanis számos helyen sérülhet banális okokból. Megkarcolhatják faágak, rányithatják az ajtót a parkolóban, de akár a kilincsnél is okozhatunk akaratlanul sérülést, ahogy kinyitjuk az ajtót. Utóbbi problémát elkerülhetjük, ha autókilincs védőfóliát használunk.

opál- savmart ablaküveg fólia

Tedd emlékezetessé a bulit egyedi pólókkal!

Amikor az ember egy különleges eseményre készül, ahová esetleg még ajándékot is illene vinnie, gyakran van gondban: vajon minek örülne igazán a megajándékozott? Közhely, de igaz, hogy a jó ajándék személyre szóló, ezért az az igaz, ha valami olyat sikerül kitalálnod, ami igazán személyes, vagy éppen egy adott alkalomra emlékeztet – utóbbi nem is olyan nehéz, hiszen akár arról a bizonyos jeles alkalomról is megemlékezhetsz, amikorra az ajándékot szánod.

opál- savmart ablaküveg fólia

Egy kis humort az utakra – matricázd fel az autódat!

A közlekedés még akkor is stresszes tud lenni, ha alapvetően szeretsz vezetni és otthonosan mozogsz az utakon. Ugyanis nem csak te autózol, hanem mások is, és bizony nem mindenkinek megy ez egyformán jól – vagy éppen egy útépítés lassítja a forgalmat, ami miatt jobban kell figyelni. Akárhogy is, napi szinten akadnak olyan helyzetek, amikor az emberben egy kicsit felmegy a pumpa vezetés közben a környezete miatt. Humorral azonban minden feszültség oldható – egy vicces autómatrica pedig elég lehet ahhoz, hogy feldobja a napodat!

opál- savmart ablaküveg fólia

Túl nagy a belátás? Fóliával csökkentheted!

Téged is zavar, hogy az utcafronti ablakokon keresztül bárki szabadon beláthat a lakásodba, különösen, ha ég a lámpa odabent? Aligha lehet ezért hibáztatni, nagyon frusztráló a tudat, hogy minden mozdulatunkat látják. Szerencsére erre a problémára nem a függöny az egyetlen megoldás – az ugyanis előled is eltakarja a kilátást, amit nem biztos, hogy szeretnél. Jobban járhatsz az ablakfóliával, ami csak a kívülről jövő tekinteteket tartja távol.

Védd meg autódat a sérülésektől – ezért hasznos a fólia a motorháztetőn

Védd meg autódat a sérülésektől – ezért hasznos a fólia a motorháztetőn

Egy autót akkor is érhetnek sérülések a használat során, ha nem ér konkrét baleset, és még csak meg se karcoljuk valahol. A kavicsfelverődés ugyanis például olyasmi, amit nem tudunk megakadályozni, hiszen együtt jár azzal, hogy az autók használják az utat. A gond csak az, hogy emiatt megsérül a fényezés, ami további problémákat generál. Éppen ezért érdemes védekezni ellene, például autófóliával.

IRATKOZZ FEL MAGAZINUNKRA!

Csak akkor küldünk levelet, amikor valami igazán fontos történik. Ne maradj le!
Feliratkozásodért cserébe 10% kedvezményt adunk!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hívj minket: +36 20 918 1018

Hétfő - Péntek: 9:00 – 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

muhely @ matricadiszkont pont hu

Statisztikai számjel: 14148884-1813-113-03

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-141658/2018

Cégjegyzékszám: 06-09-027623

Tárhely: Bencsik György Gábor EV.

INFORMÁCIÓK

TERMÉKEK

KEZELÉS

Image
Matricáinkra garanciát vállalunk, vízállóak, rendkívül tartósak, UV állóak, magas színtartósság jellemzi őket, mivel öntött fóliák és anyagukban tartalmazzák az adott színt. A matricákat saját műhelyünkben gyártjuk le egyedileg, minden esetben magas minőségű márkás alapanyagokkal, fóliákkal dolgozunk. Amennyiben bármilyen gondod akad a matricáddal, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk nyújtani.

3D MŰGYANTA MATRICA

A 3D műgyanta matrica már hazánkban is elterjedőben van. Céglogók, elérhetőségek és számtalan egyéb más információk megjelenítésére szolgál elegáns és tartós kivitelben. A céglogó nemcsak fizikailag domborodik ki, hanem kristálytiszta fényének köszönhetően optikailag is kiemelkedik a többi márkajelzési módszer közül, ezáltal még tetszetősebbé varázsolja a terméket a vásárló számára.

Műanyag alapú öntapadó vinyl. Vízálló, időjárás álló. Rendkívül erős tapadás, bármilyen pormentes sík és íves tiszta felületre ragasztható, bírja a magas hőt (pl, motorblokk felülete). Epoxi műgyanta.

BETÖRÉSVÉDELMI BIZTONSÁGI ABLAKÜVEG FÓLIA

A biztonsági fólia páratlan módon javítja az üveg tulajdonságait a biztonság terén. A biztonsági betörésvédő fólia szilánkvédelem mellet az üvegen történő áthatolást szinte lehetetlenné teszi, védelmet nyújt a szándékos rongálás ellen, megóvja az embereket, épületét vagy tárgyait a szándékos károkozásoktól, erőszakos behatolástól, lopástól és robbanástól! Gyermekeinket védhetjük a szilánkoktól.

Óriási előnyük, hogy szinte fel sem tűnnek avatatlan személyek számára, mert többnyire teljesen átlátszóak. Nagyon magas szakító szilárdságú speciális műanyagról van szó, amely annak ellenére, hogy rendkívül vékony, jelentős ellenállást képes kifejteni. Nagy mértékben megnehezíti a „profi” betörők dolgát is, hiszen nem elég csupán egy fél téglával betörni az ablakot, a biztonsági fólia ugyanis egyben tartja az üvegfelületet.