+36-30-227-8083

 hello@matricadiszkont.hu

aut oldalra egyedi autmatrica 001

Autó oldalára egyedi autómatrica

3 290 Ft

Megtervezzük neked egyedi autómatricádat!

Matricáinkra garanciát vállalunk, vízállóak, rendkívül tartósak, UV állóak, magas színtartósság jellemzi őket, mivel öntött fóliák és anyagukban tartalmazzák az adott színt. A matricákat saját műhelyünkben gyártjuk le egyedileg, minden esetben magas minőségű márkás alapanyagokkal, fóliákkal dolgozunk. Amennyiben bármilyen gondod akad a matricáddal, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk nyújtani.

Tapasztalataink szerint átlagosan 10 évig sérülés nélkül fent maradnak az autón. Későbbiekben sérülés nélkül megfelelő módon eltávolíthatóak. Felrakáshoz illetve eltávolításhoz szívesen adunk segítséget.

Mondd el nekünk elképzelésed, mely alapján bármilyen egyedi kívánságot teljesítünk kérésedre, melyet a megjegyzés mezőbe tudsz írni. A megrendelés beérkezte után leírásod és/vagy feltöltött elképzelésed/fényképed alapján elkészítjük a látványtervet, szükség esetén előtte felvesszük veled a kapcsolatot. A látványtervet elküldjük Neked jóváhagyásra, és ezután gyártjuk le majd postázzuk részedre az elkészült egyedi autómatricád!

A legjobb elképzeléseket, kívánságokat díjazzuk! :)

Egyedi saját elképzelések mellett igyekszünk saját magunk is kész matricákat és egyéb termékeket előre elkészíteni, nézz körbe, válogass kedvedre!

Egyedi grafika típusa lehet nyomtatott (kép) vagy vágott (vektoros, feliratos). Amennyiben nyomtatott egyedi autómatricát szeretnél, kérlek nézd meg a Fényképes egyedi autómatrica termékünket!

Méret: válaszd ki a méretet ( vagy kérhető egyedi méretben a saját felületed méretéhez a megjegyzés mezőben). Egyedi méret esetében pontos árat visszaigazolunk.

max. méret : 256MB