+36-30-227-8083

 hello@matricadiszkont.hu

Betekintésvédelmi hő- és fényvédő fólia

6 990 Ft

Otthon egyszerűen saját magad telepítheted! Ablakfólia telepítési útmutató

Klimatizációs költségek csökkentése
Az üveg nyílászáró szerkezetek speciális tulajdonságai miatt az épületek hőterhelése a tájolásától függetlenül, az erősen napos időszakokban nagymértékben megnövekszik. Az ablaküvegen keresztül bejutó hő mennyiségét a hő- és fényvédő ablaküveg fóliák akár 80%-kal csökkenthetik. Kültéri fóliák alkalmazásakor, estenként 8-10 °C csökkenés is elérhető. A klímaberendezések kisebb igénybevétele jelentős megtakarítást eredményez és a beruházás megtérülési ideje előre kalkulálható.

Betekintésvédelem
Bizonyos típusú ablakfóliák, a bennük található fémötvözetű rétegnek és a színezettségnek köszönhetően nem csak hővédelmi, hanem betekintés elleni védelmet is biztosítanak. A „dual reflective” fóliák megakadályozzák a betekintést, és míg más fóliatípusoknál a fényviszonyok megváltozásakor a kilátás akadályozott a „dual reflective” fóliák alkalmazásakor a fényviszonyok megváltozásakor, sem változik az akadálytalan kilátás. Figyelem! A betekintésvédelmi fóliák csak akkor akadályozzák a belátást, ha kint világosabb van, mint bent! (tehát éjszaka be lehet látni)

Fakulásvédelem
A fóliák UV sugárzás kiszűrésével megóvhatják berendezéseinket, bútorainkat a napfény okozta károktól.

Vakító ragyogás
A munkahelyek gyakori problémája az irodaépületekbe bejutó fény mennyisége és minősége. A vakító ragyogás, a monitorok tükröződése megnehezíti a hatékony munkavégzést. Az épületbe bejutó természetes fény minősége szabályozható ablaküveg fóliák alkalmazásával. A vakító ragyogás akár 83%-ban csökkenthető. A látható fényt beengedve a természetes megvilágítás maradéktalanul biztosítható, ezzel is javítva a munkahelyek ergonómiáját.

Méret: válaszd ki a méretet ( vagy kérhető egyedi méretben a saját felületed méretéhez a megjegyzés mezőben)

Otthon egyszerűen saját magad telepítheted! Ablakfólia telepítési útmutató

Fóliatípus
Tükrös fólia beltérre
Látható fényáteresztés
30 %
Látható fényvisszaverés
44 %
UV-szűrés
99 %
Össz. energia visszaverés
65 %
Össz. áteresztés
28 %
Élettartam:
10 év
max. méret : 256MB