+36-30-227-8083

 hello@matricadiszkont.hu

Betekintésvédelmi fehér opál ablaküveg fólia

5 990 Ft

Otthon egyszerűen saját magad telepítheted! Ablakfólia telepítési útmutató

A homokfúvott (savmart) hatású öntapadós opál tejüveg fólia bármilyen üvegfelületre felragasztható legfőképpen az üveg átláthatóságának gátolása érdekében. A homokfúvott hatású fóliával egy modern kinézetű felületet kap az üvegfelület. A fólia biztonságosabbá teszi az üveget törés esetén úgy, hogy a törött üveg szilánkok nem szállnak szét. A szilánkok legnagyobb része a fóliára ragadva rajta marad a fólián amely a törött üveget összetartja. Így kisebb a sérülés veszélye.

Ha egyedi belső teret szeretnél kialakítani otthonodban, irodádban és nem szeretnél drága üvegcserét akkor a dekorációs tejüveg vagy homokfúvott hatású üvegdekorációs fólia üvegmatrica a legjobb választás. Egyedi stílust alakíthatsz ki és gondoskodhatsz a belátásvédelemről is.

A homokfúvott hatású fólia verseng kinézetével a homokfúvott üvegekkel, sokkal könnyebb karbantartani és sokkal olcsóbb. Nagyon népszerű fürdőszobákban hiszen magánszférát biztosít azzal hogy nem lehet átlátni rajta de egyben a fényt átengedi és stílusos dekorációt is nyújt. A fóliát lehet alkalmazni, zuhanyzó üveg ajtajára, ablakok és más sima üvegezett felületekre. Tudunk számítógéppel vágott mintákat vagy logókat készíteni ilyen fóliából hogy olyan kinézetet kapjon az üveg felület amely a legjobban bele illik a beltérbe.

Alkalmazás: Különböző üvegfelületek bevonására (tapad plexire és műanyagra)

Ragasztó: érzéketlen a nedvességre, nedvesen telepíthető.

Szín: Matt fehér opál fólia. (savmart hatású).

Méret: válaszd ki a méretet ( vagy kérhető egyedi méretben a saját felületed méretéhez a megjegyzés mezőben)

Otthon egyszerűen saját magad telepítheted! Ablakfólia telepítési útmutató

Fóliatípus
Beltéri
Látható fényáteresztés
40 %
Látható fényvisszaverés
20 %
UV-szűrés
99 %
Vastagság 50 mikron
Élettartam: 7 év
max. méret : 256MB