+36-30-227-8083

 hello@matricadiszkont.hu

Betörésvédelmi biztonsági ablaküveg fólia

6 990 Ft

Óvja meg gyermekét, családját az üvegszilánkok okozta sérülésektől és akadályozza meg a betörők bejutását lakásába!

Otthon egyszerűen saját magad telepítheted! Ablakfólia telepítési útmutató

A biztonsági fólia páratlan módon javítja az üveg tulajdonságait a biztonság terén. A biztonsági betörésvédő fólia szilánkvédelem mellet az üvegen történő áthatolást szinte lehetetlenné teszi, védelmet nyújt a szándékos rongálás ellen, megóvja az embereket, épületét vagy tárgyait a szándékos károkozásoktól, erőszakos behatolástól, lopástól és robbanástól! Gyermekeinket védhetjük a szilánkoktól. Amennyiben autóra teszünk biztonsági fóliát, akkor megnehezíti a az autóba való illetéktelen behatolást, illetve BALESET ESETÉN MEGVÉD A SZILÁNKOKTÓL!

videóforrás: https://www.youtube.com/watch?v=vLGZijQK2hw

A biztonsági-és betörésvédelmi fóliák időtállóak, karcolásálló réteggel rendelkeznek, tisztíthatóak, kb. 10% -os hővisszaverő képességgel rendelkeznek, mintegy 12% -ban biztosítják a napenergia abszorpciót.
Előnyük, hogy fémréteget nem tartalmaznak, így a fólia interferencia mentes tulajdonsága folytán nem korlátozza GPS, mobiltelefon és rádiójelek vételét.

Műszaki tulajdonságaikat tekintve rendkívül nagy tépő illetve szakítószilárdsággal rendelkeznek a biztonsági fóliák. Optikailag „víztiszta”, üvegfelületre telepítve észrevétlen védelmet nyújtanak a betörésekkel szemben és biztosítják az üvegfelület szilánkmentes törését.

Egyes biztosító társaságok elfogadják az üvegfelületre telepített biztonsági fóliákat, kiegészítő betörésvédelmi eszközként. Ahol az építési körülmények miatt a biztonsági rácsok, illetve a biztonsági üvegezés nem vagy csak nagy ráfordítás árán oldható meg, ott nyújt a biztonsági fólia kiváló megoldást.

Méret: válaszd ki a méretet ( vagy kérhető egyedi méretben a saját felületed méretéhez a megjegyzés mezőben)

Otthon egyszerűen saját magad telepítheted! Ablakfólia telepítési útmutató

Fóliatípus
Beltéri fólia
Látható fényáteresztés
89 %
Látható fényvisszaverés
  8 %
UV-szűrés
98 %
Teljes napenergia visszaverés
16 %
Teljes napenergia áteresztés
81 %
Anyagvastagság
115  µ
max. méret : 256MB