+36-30-227-8083

 hello@matricadiszkont.hu

egyedi festosablon faladra

Egyedi festősablon kérésed szerint

1 790 Ft

Kívánságod alapján készítjük el a festősablont saját elképzelésed szerint. Kérlek, tölts fel egy képet, grafikát, logót vagy bármilyen mintát, elképzelést. Megjegyzés mezőben írd meg egyedi elképzelésed és már készítjük is :) A stencilt kérheted egyszer felhasználható öntapadó vinyl fóliából készítve, vagy kérheted többször használható, mosható 175 mikron vastag átlátszó nem öntapadó anyagból is! Ez utóbbi korlátlan felhasználhatóságot eredményez.

A felület, ahova festesz, lehet fa, fém, műanyag, fal, autó, motor, kerékpár, igazából szinte bármire tudod használni!

Az újra felhasználható festősablon vastagabb műanyag fóliából (175 micron) van kivágva a legmodernebb technológiával, melynél a 100%-os pontosság garantált. A sablon mosható és többször használható. Olyan egyenletlen falfelület dekorálására is alkalmas, ahol az egyszerű falmatrica / fali matrica nem állja meg helyét. A festősablon egyes részeit vékony csíkok tartják össze amelyek helyét a sablon használata után vékony ecsettel szükséges befesteni.

Az egyszer használatos festősablon öntapadós anyag, amelyet a felületre kell ragasztani, festés után könnyen eltávolítható anélkül, hogy a felület sérülne.

Amennyiben olyan mintát választasz, melyen "felsorolás" szerűen találhatók a minták, akkor ollóval érdemes a mintákat kivágni, így felfestésnél a kreatív fantázia és elképzelés a felső határ!

Nézd meg festősablonos videóinkat!

max. méret : 256MB