Speciális UV védő átlátszó ablakfólia

8790Ft.
* Ablaküveg fólia mérete:

* Ablaküveg fóliát hogyan kérem?:

Megjegyzés:

Db.

Telepítés: Otthon egyszerűen saját magad telepítheted! A legtöbb textil, berendezési tárgy vagy akár műalkotás egyszerűen attól is kifakulhat, hogy a nap besüt a kezeletlen normál ablakokon. Az UV-sugarak több mint 99%-nak kizárásával az UV védő ablakfólia segít megőrizni a berendezési tárgyak, textilek, szőnyegek színét, jelentősen lassítva ezzel az értékes alkotások elszíneződését és fakulását. Beauty körmös szalonokban az anyagokkal könnyebb dolgozni. 

Figyelem: A nap káros uv. sugarait képes 0,5% alatt tartani.

Méret: egyedi méretet is kérhetsz, ebben az esetben pontos árat visszaigazolunk neked (a kosárban lévő összeg nem lesz mérvadó). A fóliát 152cm-es tekercsben tartjuk, méterenként vágjuk, tehát a méret választásnál az "1" azt jelenti, hogy 1m fóliát küldünk a következő méretben: 152cmx100cm, "2" esetén: 152cmx200cm és így tovább...

Garancia: A betekintésvédelmi hő- és fényvédő ablaküveg fóliák időtállóak, karcolásálló réteggel rendelkeznek, tisztíthatóak, hővisszaverő képességgel rendelkeznek, nyáron nem engedi be a hőt, télen bent tartja.

Fakulásvédelem (UV sugárzás): UV védelem: 99,5%!! Az ablaküveg fóliák UV sugárzás kiszűrésével megóvhatják berendezéseinket, bútorainkat a napfény okozta károktól.

Biztonság: A fólia biztonságosabbá teszi az üveget törés esetén úgy, hogy a törött üveg szilánkok nem szállnak szét.

Ajánljuk: Otthonra is vagy körmös szépség szalonoknak.

Fóliatípus
Beltéri fólia
Látható fényáteresztés
84%
Látható fény tükrözés
9%
UV-szűrés
99,5%
Napenergia elnyelése
7%
Napenergia áteresztés
84%
Anyagvastagság
50 mikron

 

 

 

 

 

Élettartam: minimum 10 év

Tekints meg az oldal alján látható videót!

Használati útmutató: Ablakfólia telepítési útmutató (PDF)

A legtöbb textil, berendezési tárgy vagy akár műalkotás egyszerűen attól is kifakulhat, hogy a nap besüt a kezeletlen normál ablakokon. Az UV-sugarak több mint 99%-nak kizárásával az UV védő ablakfólia segít megőrizni a berendezési tárgyak, textilek, szőnyegek színét, jelentősen lassítva ezzel az értékes alkotások elszíneződését és fakulását. Beauty körmös szalonokban az anyagokkal könnyebb dolgozni.

Az UVA-sugarak akadálytalanul áthatolnak a normál üvegfelületeken, és nemcsak a berendezési tárgyakban, hanem az emberi szemben és bőrben is kárt okozhatnak, ami a bőr korai öregedését vagy akár bőrrákot is előidézhet. Az UV-védőfóliák a veszélyes UV-sugarak kiszűrésére hivatottak. Mikro vékonyságuknak és átláthatóságuknak köszönhetően kellemes kilátást biztosítanak a káros UV-sugarak beengedése nélkül.

Az UV-védő ablakfólia bőrgyógyászok által is ajánlott, megelőzésre alkalmas termék, elsősorban bőrbetegségek, mint például a bőrrák, valamint napérzékenység esetén.

Fakulásvédelem
A fóliák UV sugárzás kiszűrésével megóvhatják berendezéseinket, bútorainkat a napfény okozta károktól.

IRATKOZZ FEL MAGAZINUNKRA!

Csak akkor küldünk levelet, amikor valami igazán fontos történik. Ne maradj le!
Feliratkozásodért cserébe 10% kedvezményt adunk!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hívj minket: +36 20 918 1018

Hétfő - Péntek: 9:00 – 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

muhely @ matricadiszkont pont hu

Statisztikai számjel: 14148884-1813-113-03

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-141658/2018

Cégjegyzékszám: 06-09-027623

Tárhely: Bencsik György Gábor EV.

INFORMÁCIÓK

TERMÉKEK

KEZELÉS

Image
Matricáinkra garanciát vállalunk, vízállóak, rendkívül tartósak, UV állóak, magas színtartósság jellemzi őket, mivel öntött fóliák és anyagukban tartalmazzák az adott színt. A matricákat saját műhelyünkben gyártjuk le egyedileg, minden esetben magas minőségű márkás alapanyagokkal, fóliákkal dolgozunk. Amennyiben bármilyen gondod akad a matricáddal, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk nyújtani.

3D MŰGYANTA MATRICA

A 3D műgyanta matrica már hazánkban is elterjedőben van. Céglogók, elérhetőségek és számtalan egyéb más információk megjelenítésére szolgál elegáns és tartós kivitelben. A céglogó nemcsak fizikailag domborodik ki, hanem kristálytiszta fényének köszönhetően optikailag is kiemelkedik a többi márkajelzési módszer közül, ezáltal még tetszetősebbé varázsolja a terméket a vásárló számára.

Műanyag alapú öntapadó vinyl. Vízálló, időjárás álló. Rendkívül erős tapadás, bármilyen pormentes sík és íves tiszta felületre ragasztható, bírja a magas hőt (pl, motorblokk felülete). Epoxi műgyanta.

BETÖRÉSVÉDELMI BIZTONSÁGI ABLAKÜVEG FÓLIA

A biztonsági fólia páratlan módon javítja az üveg tulajdonságait a biztonság terén. A biztonsági betörésvédő fólia szilánkvédelem mellet az üvegen történő áthatolást szinte lehetetlenné teszi, védelmet nyújt a szándékos rongálás ellen, megóvja az embereket, épületét vagy tárgyait a szándékos károkozásoktól, erőszakos behatolástól, lopástól és robbanástól! Gyermekeinket védhetjük a szilánkoktól.

Óriási előnyük, hogy szinte fel sem tűnnek avatatlan személyek számára, mert többnyire teljesen átlátszóak. Nagyon magas szakító szilárdságú speciális műanyagról van szó, amely annak ellenére, hogy rendkívül vékony, jelentős ellenállást képes kifejteni. Nagy mértékben megnehezíti a „profi” betörők dolgát is, hiszen nem elég csupán egy fél téglával betörni az ablakot, a biztonsági fólia ugyanis egyben tartja az üvegfelületet.